TROUWLOCATIE

Je wilt trouwen in de kerk, maar waar zie jij jezelf het ja-woord geven met al je lieve vrienden en familie om jullie heen? In het kerkgebouw waar jullie vaker komen? Of houden jullie de bruiloft de hele dag op dezelfde locatie? Of hebben jullie juist zin om met alle gasten te genieten van de reis naar dat ene schattige kerkje? De locatie waar jullie trouwen zal een grote invloed hebben op de sfeer van de ceremonie. Lees daarover meer in mijn E-book ‘Jullie Trouwdienstgids

LOCATIE HUWELIJKSCEREMONIE

Trouwen in de kerk is geweldig en de zoektocht naar de perfecte locatie is een leuke voorbereiding van je huwelijk. Ik weet dat er talloze sites zijn die zeggen dat zij de top-trouwlocatie zijn, maar soms is het net zo leuk om samen een dagje te plannen, en om met Google Maps de omgeving te verkennen naar een mooie kerk rondom jullie andere locaties. En vraag bij de feestlocatie of zij nog een unieke tip hebben. Lokale input voor een trouwdag geeft vaak een andere richting dan online. Ik ben benieuwd waar jullie uitkomen!

STYLING TIPS BRUILOFT

In welke kerk of gebouw jullie ook gaan trouwen, al met een kleine tijdsinvestering tover je de trouwlocatie om tot een sfeervolle plek. Je kan – zoals je weet – helemaal losgaan. Ik moet eerlijk zeggen dat ikzelf het meest onder de indruk ben van een trouwlocatie als ik merk dat het bruidspaar heel bewust gekozen heeft voor een kerk of ander type locatie en het wel of niet investeren in aankleding. Het moet vooral passen bij wie jullie zijn en dat is wat je ook als gast zult ervaren.

Ik wens jullie veel inspiratie toe met het organiseren van jullie dag! Bijzonder dat jullie de tijd nemen om Gods zegen te vragen voor jullie huwelijk. Trouwen in de kerk is een bijzonder moment op jullie dag.

Veel liefs,

Nathalie
Trouwdienst Expert

Tijdelijk actie

Ontvang nu 2 gratis ansichtkaarten bij bestelling van een prachtig gelofteboekje!

× Waar kan ik je mee helpen?