Zangeres voor kerkmuziek

gospel, samenzang en worship

Zingend achter de piano
In intieme kring met familie en vrienden achter de piano optreden als zangeres, zo’n meisje was ik toen ik opgroeide. En zo’n meisje ben ik eigenlijk nog steeds.


Persoonlijke en intieme sfeer
Het creëren van een vertrouwelijke sfeer vind ik het mooiste aan muziek maken. Laat me gerust weten wat ik kan doen voor jullie dag.

 

AKOESTISCH DUO VOOR POP EN ANDERE BINNENKOMSTLIEDJES

Muzikale familie
Mijn naam is Nathalie Pardijs en ik ben geboren in 1985, in een muzikale familie. Niet zo gek dat ik zangeres werd dus. Al vroeg werd ik gegrepen door de klanken van gospel, soul en jazz. Dat kwam onder andere door mijn opa, die muziek maakte in het bekende Deep River Quartet. En die passie hoor je nog steeds in mijn muziek.

Jarenlange ervaring
Ik leerde piano spelen in mijn tienerjaren en schreef toen ook mijn eerste liedjes. In lessen van pop- en jazzdocenten ontwikkelde ik mijn eigen stijl. Ook de optredens met diverse bands en blackgospelkoren droegen daaraan bij. Inmiddels treed ik al jaren op in het hele land, vooral in een akoestische bandbezetting.

Demo avond

Graag nodig ik jullie uit om vrijblijvend kennis te maken tijdens onze demo avond!
Kom gratis en vrijblijvend luisteren naar onze muziek. Ben jij erbij? We delen een bijzonder cadeautje uit! 

PS. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, zodat we daadwerkelijk de tijd hebben voor ontmoeting.

JULLIE SFEER, MIJN TAAK

Neem gerust contact met me op voor jou feest, bruiloft, receptie of ceremonie.
Ik denk graag mee, niet alleen over de muziek maar ook over bijvoorbeeld de dresscode of het thema van jullie dag. Zo kunnen we het beste samen de sfeer van jouw dag bepalen.


Herkenbare en sfeervolle liedjes

Wil je gospel, pop of jazz? Herkenbare covers in eigen arrangement, akoestisch of met een volledige band, of misschien alleen mij als zangeres achter een piano?


Muziek Op Jullie Dag
Trouwdienst Expert is een onderdeel van mijn bedrijf Muziek Op Jullie Dag. Ik verzorg regelmatig muziek tijdens de gehele trouwdag.  Altijd leuk een kijkje te nemen!

Veel liefs en zegen,
Nathalie

× Waar kan ik je mee helpen?