Muziek tijdens huwelijksceremonie

Niet eerder kreeg ik kippenvel tijdens het luisteren in een huwelijksceremonie. Nathalie zong loepzuiver, zowel aanstekelijke als ingetogen liedjes.

Huwelijksfotograaf Nico Basten

Gefeliciteerd met jullie verloving! 

Mijn naam is Nathalie Booij. Als pianist en zangeres begeleid ik veel kerkelijke ceremonies. Vaak doe ik dit samen met mijn man en gitarist Mark. Bijzonder om samen te doen!

Advies op maat

Jullie ceremonie is natuurlijk ontzettend persoonlijk. Ook kan het zijn dat jullie veel verschillende gasten verwachten. Ik denk graag op maat mee zodat jullie dienst daadwerkelijk wordt zoals jullie in gedachten hadden.

Breed repertoire trouwdag

Ons repertoire is breed: van psalmen en andere christelijke muziek tot mooie liefdesliedjes. Wat we ook spelen, het belangrijkste vinden wij dat Gods liefde centraal staat in onze houding en de sfeer. We genieten ervan om te zorgen voor jullie als bruidspaar, want het is jullie dag! Wij hebben een eigen geluidssetje waardoor jullie geen omkijken hebben naar de techniek. Misschien verwachten jullie gasten die niet gewend zijn om naar een kerkdienst te gaan. Wij zullen zorgen dat onze muziek en onze liefdevolle houding hen op hun gemak stelt. En! We kunnen speciaal voor jullie – in overleg – twee nummers instuderen. Gewoon, als extra cadeautje van ons aan jullie.

Muziek tijdens trouwdag

Steeds vaker zie ik dat bruidsparen livemuziek op diverse onderdelen van de dag combineren. Dat is de reden waarom ik Muziek op jullie Dag opgericht heb. Zo zing ik regelmatig tijdens het sluiten van het burgerlijk huwelijk en spelen we daarna tijdens de kerkelijke ceremonie. Of spelen we in de trouwdienst en daarna tijdens de receptie en het diner. Soms komen er gedurende de dag extra muzikanten bij, of werken we samen met een DJ zodat jullie kunnen eindigen met een dansfeest. Kijk voor meer informatie op muziekopjulliedag.nl. Liever meteen brainstormen over de muziek tijdens jullie dag? Plan gerust vrijblijvend een belafspraak in mijn agenda.

Tijdelijke actie: Gelofteboekje

Ik was ontroerd door de mooie foto’s die ik onlangs ontving. Dit mooie bruidspaar stuurden na hun wittebroodsweken foto’s toe van de gelofteboekjes die ik speciaal voor Trouwdienst Expert heb laten vormgeven. Zo bijzonder om terug te zien! Ik heb er meteen een leuke actie aan gekoppeld: bestel je nu het gelofteboekje, dan krijg je twee mooie ansichtkaarten gratis. Leuk om je ceremoniemeesters in stijl te bedanken!
× Waar kan ik je mee helpen?