Hèt liturgieboekje

Een papieren liturgieboekje ouderwets? Zeker niet! Met een beetje tijd en creativiteit wordt dit boekje een prachtig aandenken aan jullie dag. Zo kun je hem ontwerpen in de stijl van jullie bruiloftsthema en -kleuren, je kunt er foto’s van jullie samen in verwerken en hem op die manier persoonlijk en hip maken!

Om jullie op weg te helpen, hierbij een aantal toffe tips van andere bruidsparen. Liever meteen voorbeelden downloaden? Klik hier voor mijn gratis E-book!

Tips van andere bruidsparen

“De omslag van de liturgie hadden we gedrukt op karton-kleurig papier en samengebonden met touw. Dat gaf een mooi effect.”
– Bruid Evelien –

“We vonden het stiekem zo suf bij trouwdiensten van vrienden dat de dienst afgesloten werd met praktische mededelingen van de ceremoniemeester. Daarom hebben wij die aanwijzingen toegevoegd in ons boekje”
– Bruidspaar M&N –

“De vormgever die onze trouwkaarten heeft gemaakt, hebben we meerdere dingen laten ontwerpen, zoals het liturgieboekje. Het scheelde ons op deze manier veel tijd! Misschien kunnen jullie ook wel een pakketprijs afspreken, handig!”
– Bruid Elise-

 

Voorbeelden downloaden?

Wil je liturgieboekjes van andere bruidsparen bekijken ter inspiratie? Vraag nu gratis mijn E-book aan en download voorbeelden. Scheelt weer wat gepuzzel! 🙂

Veel liefs,
Nathalie

× Waar kan ik je mee helpen?