HET KIEZEN VAN DE LIEDJES tijdens ceremonie

Bij het plannen van de bruiloft is de muziekkeuze zo eenvoudig nog niet. Misschien brengen onderstaande nummers je op ideeën. Het zijn zowel binnenkomstnummers als samenzangnummers. Ideaal voor een mooie ceremonie! De samenzangnummers zijn vaak liedjes die veel van de gasten kennen.

MOOIE BINNENKOMSTNUMMERS OF LUISTERNUMMERS

SAMENZANGNUMMERS BRUILOFT

Zoals jullie weten zijn er tijdens een trouwdienst vaak veel verschillende mensen met achtergronden aanwezig. Een mooie mix van christenen en mensen die juist bijna nooit in een kerk te vinden zijn en er zelfs geen prettige ervaringen hebben. Muziek is een bijzondere manier om mensen op hun gemak te stellen en hen welkom te heten. Ik denk ook graag mee met jullie dienst.

Muziek maakt het verschil

Muziek heeft hoe dan ook een positieve impact op de sfeer. Het is bijzonder om met elkaar in de voorbereidingen na te denken welke sfeer jullie willen overbrengen en waar jullie zelf blij van worden. In mijn E-book ‘Jullie trouwdienstgids‘ vindt je veel unieke tips van andere bruidsparen zoals:

Vraag de muzikanten of zij vijftien minuten voor aanvang van de dienst instrumentaal willen spelen. Op deze manier worden jullie gasten op een warme manier welkom geheten.

Als je de dienst feestelijk wilt afsluiten, laat dan de band of organist een blij nummer spelen wanneer jullie als bruidspaar de ceremonie verlaten. Dit zorgt voor een energieke overgang naar het volgende programmaonderdeel: Na alle emoties is een blij nummer ook voor de gasten een oppepper.

Ik ben reuze benieuwd hoe jullie alles invullen tijdens jullie ceremonie.  Er zijn nog veel meer liedjes die we vaak spelen, maar het is te veel om deze allemaal op te sommen. Plan gerust een vrijblijvende belafspraak in met me om samen te brainstormen over jullie dienst en muziek op jullie trouwdag!
Heel veel plezier gewenst samen met deze puzzel!

Veel liefs,

Nathalie
Trouwdienst Expert

Ontvang gratis E-book ‘Jullie Trouwdienstgids’

× Waar kan ik je mee helpen?