Gefeliciteerd met jullie verloving! Nu nog de bruiloft regelen…

Een bijzondere tijd voor jullie: je eigen bruiloft regelen. Het is soms behoorlijk intensief he… Ik wil jullie graag tijd cadeau geven! Hoe? Ik heb samen met bruidsparen een E-book geschreven met allerlei unieke en handige tips over het organiseren van een huwelijksceremonie.  Dit E-book gaat jullie veel tijd opleveren, so get it right now!

Bruiloft organiseren

Zelf heb ik ondertussen als zangeres meer dan zeventig trouwdiensten meebeleeft en daarnaast nog met tientallen andere bruidsparen meegedacht over hun huwelijk. In 2011 ben ik getrouwd met mijn fantastische Mark. En om eerlijk te zijn: we hebben enorm genoten van het regelen van onze bruiloft, maar waren soms stiekem ook best moe van alle keuzes die we moesten maken. En dit zie ik ook terug bij andere bruidsparen die hun eigen bruiloft organiseren.

Ik zat al langer na te denken wat ik met deze ervaring kon doen voor andere bruidsparen. Op een ochtend werd ik wakker en zei spontaan en hardop tegen Mark: Ja! Ik word Trouwdienst Expert zodat ik anderen kan helpen hun bruiloft te regelen!

Ideeën voor jullie huwelijksceremonie

In het E-book komen veel verschillende onderwerpen langs, die allemaal te maken hebben met het plannen en organiseren van jullie kerkelijke ceremonie tijdens jullie bruiloft.

Dus eigenlijk alle dingen die je moet regelen. Scrol vooral meteen door naar het onderwerp waar je vragen over hebt. Elk bruidspaar is uniek en iedereen heeft een ander beeld van een ceremonie: voor sommigen is het echt een huwelijksfeest, weer anderen vinden het vooral een mooi gebaar. Achtergrond speelt een grote rol, het wel of niet ervaren van een persoonlijk geloofsleven, het type gasten die jullie verwachten en welke ruimte de trouwdienst mag innemen op de dag zelf.

Ik ben reuze benieuwd of jij wat hebt aan deze tips zodat jij je aandacht kan geven aan het regelen van andere onderdelen van jullie bruiloft!

Laat je inspireren

Klik hier voor nog meer blogs over het organiseren van jullie trouwdienst. Hier staan ook leuke praktijkverhalen op van andere bruidsparen, erg leuk! Liever meteen vrijblijvend brainstormen samen met mij over muziek tijdens jullie dag? Dat kan! Plan hier je belafspraak in!

Veel inspiratie gewenst samen en liefs van mij,

Nathalie
Trouwdienst Expert

Tijdelijke actie!

× Waar kan ik je mee helpen?